Редактор: e-mail: Кадър: БТВОт 15 години колко играчи ние имаме продадени на

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВОт 15 години колко играчи ние имаме продадени на
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: От 15 години колко играчи ние имаме продадени на Барселона и Байерн?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

От 15 години какъв брой играчи ние имаме продадени на Барселона, Байерн, Щутгарт, Порто и в други тимове. Български играчи, еми нямаме. Какво се получава следователно, би трябвало да знаем действителността, какво е тъкмо моментното положение на българския футбол.

Това съобщи селекционерът на националния тим на България Георги Дерменджиев в „ Тази заран ” по БТВ.

Футболът е сериозна просвета, с цел да се направи една подготовка, трябват доста специфични познания, сложни. Ние в това отношение доста изостанахме, това се вижда от следствията, сподели още Дерменджиев.

Ние би трябвало да обърнем доста огромна внимание на школите, на подрастващите, във футбола се случва огромна смяна с тази просвета, която се вкарва. Там се снимат тренировки в действително време, има анализатор, който по време на една фунционална подготовка, когато види, че има нарушавания и някой състезател не е в параметрите, незабавно осведоми старши треньора и той може още на момента да поправя играча и той да влезе в тези параметри. Ако той не реши, ще го направи след тренировката, това са доста основни неща, добави Дерменджиев.

У нас не се случва, има подобен преход, самите подрастващи и родителите не мислят по същия метод. Те мислят децата за златни кокошки, трансферират ги от един тим в различен, само че мисля, че тези неща ще спрат, разяснява Георги Дерменджиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР